Bentley Flying Spur 2025 : Ένα Υβριδικό Κτήνος με 771 ίππους


Bentley Flying Spur 2025

Η Bentley μας επιφυλάσσει ένα νέο μοντέλο Flying Spur, το οποίο υπόσχεται να συνδυάσει πολυτέλεια και απόδοση με μοναδικό τρόπο. Ενώ οι πλήρεις λεπτομέρειες παραμένουν ακόμη άγνωστες – συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας παρουσίασης του νέου πολυτελούς σεντάν – γνωρίζουμε ότι θα αποδίδει 771 ίππους και θα διαθέτει 1.000 Nm ροπής από ένα υβριδικό V8 σύστημα plug-in.

Ισχυρότερη και Αποδοτικότερη

Το νέο σύστημα 'Ultra Performance Hybrid' της Bentley θα προσφέρει σχεδόν 150 ίππους και 100 Nm περισσότερο από τον παλιό W12 κινητήρα της απερχόμενης Flying Spur Speed. Αυτό θα καταστήσει το νέο μοντέλο το ισχυρότερο και πιο αποδοτικό τετράθυρο αυτοκίνητο στην 105ετή ιστορία της Bentley.

Το σύστημα αποτελείται από έναν 4.0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα που συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η Bentley ισχυρίζεται ότι το νέο Flying Spur θα προσφέρει τουλάχιστον 72 χιλιόμετρα καθαρής ηλεκτρικής αυτονομίας, εκπομπές CO2 κάτω από 40g/km και θα καλύπτει πάνω από 800 χιλιόμετρα πριν χρειαστεί ανεφοδιασμό – ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για ένα αυτοκίνητο μεγάλων αποστάσεων.

Η Bentley δηλώνει ότι το νέο σύστημα 'Ultra Performance Hybrid' αντιπροσωπεύει το μέλλον της εταιρείας, προσφέροντας ευελιξία που συνδυάζει επιδόσεις supercar με αθόρυβη, άνετη ηλεκτρική λειτουργία. Όταν τοποθετηθεί στο νέο Flying Spur, το σύστημα θα δημιουργήσει το απόλυτο sedan της Bentley – δυνατό και ήρεμο ταυτόχρονα.

Εξελιγμένος Σχεδιασμός

Με βάση την εικόνα που δημοσίευσε η Bentley, το νέο Flying Spur δεν θα διαφέρει ριζικά από το τρέχον μοντέλο, αν και βλέπουμε ότι ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί και υπάρχει ένα νέο μοτίβο στη μάσκα. Σίγουρα θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες του σχεδιασμού καθώς πλησιάζει η παρουσίαση του αυτοκινήτου, η οποία πιθανότατα θα γίνει αργότερα φέτος.

Υπεροχή στην Απόδοση

Η Bentley επιβεβαιώνει ότι ο νέος υβριδικός V8 κινητήρας των 771 ίππων θα προσφέρει εντυπωσιακή δύναμη και ροπή 1.000 Nm, καθιστώντας το το πιο ισχυρό σύστημα που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε ένα από τα sedan της εταιρείας. Το υβριδικό σύστημα αναμένεται να προσφέρει επιδόσεις ανώτερες από τον τρέχοντα W12 κινητήρα, με ανώτατη ταχύτητα που μπορεί να ξεπεράσει τα 332 χλμ/ώρα.

Αναμονή για Περισσότερα

Η Bentley υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το νέο Flying Spur "εν καιρώ". Ίσως δούμε κάτι περισσότερο τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια της Monterey Car Week. Μέχρι τότε, οι λάτρεις της πολυτέλειας και της απόδοσης θα περιμένουν με ανυπομονησία την αποκάλυψη αυτού του εντυπωσιακού νέου μοντέλου.

Το νέο Bentley Flying Spur αναμένεται να φέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ δύναμης, αποδοτικότητας και πολυτέλειας, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.